Lidmaatschap bij LTV Con Forza

Wil je het hele jaar door tennissen of Jeu de Boules spelen bij onze vereniging? Dat kan met LTV Con Forza lidmaatschap. Lid worden kan het gehele jaar door. Opzeggen dient te gebeuren voor 31 december van het lopende jaar. De contributie afdracht gebeurt bij aanvang van het seizoen na ontvangst van de factuur.

Tennis

  • De contributie voor leden ouder dan 18 jaar bedraagt €85 per jaar (exclusief tennislessen).
  • Jeugdleden tot en met 17 jaar betalen €85 per jaar. Dit is inclusief 10 tennislessen, aanmelden kan via deze link.
  • Jeugdleden die geen gebruik maken van de tennislessen kunnen een lidmaatschap afsluiten van €55 per jaar.
 

Extra lidmaatschap?
Wanneer je al lid bent bij een andere tennisvereniging in Zeeuws-Vlaanderen, en graag een tweede lidmaatschap afsluit bij onze vereniging, dan is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Dit lidmaatschap bedraagt €73 per jaar. Vraag naar de mogelijkheden via info@con-forza.nl

Zomertennis
Wil je graag alleen in het zomerseizoen gebruik van een lidmaatschap? Dat kan! Je kunt een speciaal zomerlidmaatschap afsluiten, deze is geldig in de maanden juli, augustus en september. Dit lidmaatschap bedraagt €55 per zomerseizoen. Een ideale oplossing voor voetballers en studenten!

Jeu de Boules

  • De contributie voor leden van de Jeu de Boules bedraagt €65 per jaar.
 
 

Baanreglement

Het baanreglement dient te allen tijde gevolgd te worden. Lees hier het reglement.

Daluren regeling

Allerlei verenigingen uit West Zeeuws-Vlaanderen hebben besloten per vereniging, in de rustige uren, één baan beschikbaar te stellen, voor hun leden die graag met een lid van een andere West Zeeuws-Vlaamse vereniging willen tennissen.